Anmälan

För att få en intrig i Valvet så måste man anmäla sig senast den 18 MAJ men vi rekommenderar att man skickar in anmälningar redan tidigare, allt för att vi arrangörer skall kunna konstruera intressanta plotter och intriger i god tid.

Anmälan sker via formuläret nedanför. Det skickas även ut en bekräftelse till den mail som angivits. Om ingen bekräftelse mottagits inom två veckor så var då god och kontakta arrangörerna.
 
Kostnaden för lajvet är 400kr och för det så får man inte bara vara med på lajvet utan man blir även automatiskt medlem i vår förening (som heter just Valvet.)
 
Inbetalning sker till plusgiro 158 49 64-9
 
Skriv personnr i meddelandefältet istället för OCR.
 
Jag kan varmt rekommendera er att anmäla er så snart som möjligt. Det ger oss mer tid att konstruera intriger åt era karaktärer.

 
Mail till arrangörerna: valvet1337@gmail.com
 

Du är berättigad att få en intrig om du anmäler dig och betalar in innan den 18 MAJ. En intrig är baserat på information som kommer från världen och dess varelser som befolkar den. Ju rikare och innehållsrik din bakgrund är desto mer går det att baka in i storyn och i intriger. Du i din roll vävs in tillsammans med andra till potentiella händelser som kan berika din spelupplevelse och andras.

PASSIV INTRIG

Med en passiv intrig så får du information som det sedan är upp till dig om du vill spela på eller ej. Beroende på om du väljer Romantik, Politik eller Spänning så är informationen baserad på dessa områden.

AKTIV INTRIG

Med en aktiv intrig så får du information och uppdrag som vi arrangörer önskar att du i din roll agerar på. Om du väljer detta alternativ så antar vi att du är beredd på att utföra uppdrag som du blir tilldelad. Intrigspelet kan vara beroende på att du utför din del av planen för att det ska kunna aktivera andra delar i spelet. Därför är det viktigt att du är säker på att du vill ha uppdrag när du klickar i detta alternativ. En aktiv intrig kan innebära att du får en stor roll i intrigspelet.
 
OBS! Får du en aktiv intrig som du sen anser inte passar, eller som är svår för just dig att spela på, säg till arrangörerna, då dessa kan inkludera viktiga spel-element för lajvet.
 
Våra tre teman Politik, Spänning och Romantik är till för att ge just dig den intrig du är intresserad av. Det är givetvis individuellt och en intrig är inte garanterad att falla dig i smaken. Våra tre teman är dock ett sätt att närma sig det (är vår tro). Men vad innebär de tre teman?

POLITIK

Politiska intriger innebär makt i olika former. Det kan vara att få monopol på en vara eller utbud i en utpost (eller flera). Det kan innebära att en vill ta över makten i en grupp eller i en utpost. Det kan också innebära att en vill bli av med konkurrenter och därför intrigerar för att störta ledare. En politisk intrig kan innebära lagen eller illegal verksamhet samt spionage.

SPÄNNING

Spännande intriger innebär att en är i ett utsatt läge, är på flykt undan lagen eller rövare osv. Det kan även vara att du är på jakt efter förbrytare eller fått se något ha skett som du vet är hemligt. Du kan sitta inne på andras hemligheter och kan använda det i utpressningssyfte eller blir själv utpressad.

ROMANTIK

Romantiska intriger kan innebära att du blir kär i första ögonkastet. Det kan innebära att du har information om andras relationer som går att använda emot dina fiender och med dina vänner. Intrigen kan innehålla drömmar eller föraningar om andra, öden som knyts samman som annars inte har något gemensamt. Det kan vara en förlorad familjemedlem som återfinns eller ett kärt återseende.